GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

dick raat

Een optreden van Dick Raat is veel meer dan een goed stuk muziek…

Algemeen
Dick Raat is een enthousiaste, professionele artiest die zich al musicerend en zingend tussen het publiek begeeft (draadloos versterkt). Iedere gelegenheid is uniek en vraagt om een eigen muzikale invulling. Dick past zich elke keer weer moeiteloos aan en zorgt altijd voor een intieme en relaxte of feestelijke sfeer. Dit maakt dat Dick breed inzetbaar is voor de meest uiteenlopende
gelegenheden waar kwaliteit in muzikaal entertainment gewenst is. Of het nu gaat om een swingend dansfeest, een sfeervol diner, een gezellige borrel, receptie, BBQ, een tuinparty of mooie love-songstijdens uw huwelijksceremonie, alles is mogelijk! Naast de akoestische gitaar werkt Dick met professionele begeleidingsbanden,waardoor een mooie, warme en complete sound ontstaat.

Huwelijksvoltrekking
Dick heeft zich gespecialiseerd in het muzikaal omlijsten van huwelijksvoltrekkingen, waardoor deze bijzondere gebeurtenis een onvergetelijke herinnering voor u en uw gasten zal worden. Vervolgens kan Dick ook de ‘After Ceremony’ (borrel, receptie, diner) muzikaal voor uw invullen. Ook uw huwelijksfeest kan door Dick superfeestelijk worden ingevuld. Naast een juiste muziekkeuze en het tot in de perfectie ten gehore brengen van de muziek is tijdensAnchor het feest de interactie met het publiek zelfs nog belangrijker. Dit is nu net wat een optreden van Dick zo bijzonder maakt.
 
Verjaardag/Huwelijksjubileum/Of...
Dick is bijzonder geschikt voor het muzikaal omlijsten van bijzondere gelegenheden die extra aandacht verdienen. Het uitgebreide repertoire, de mooie stem, de warme klanken van de akoestische gitaar en daarnaast Dick’s enthousiaste, spontane en passievolle wijze van optreden zorgen altijd voor een perfecte invulling en onvergetelijk feest!
 
Zakelijke Feesten
Medewerkersfeest, receptie, borrel, diner, open huis, of noem maar op… Voor elke gelegenheid is het van groot belang dat de muziekstijl en het geluidsvolume worden aangepast aan de situatie, het aanwezige publiek en uiteraard uw specifieke wensen. Als geen ander weet Dick de juiste sfeer te creëren. Hij voelt perfect aan hoe uw festiviteit muzikaal ingevuld mag worden.
 
Combinatie met DJ Invulling
Bij feesten met een zeer hoge continue “dansfactor” vervult Dick naast zijn optreden ook de rol van DJ. Hierbij maakt hij een mooie afwisseling van zijn eigen live-entertainment en DJ-muziek. Op deze manier wordt absoluut het maximale uit uw feest gehaald!
 
Ook Dick Raat boekt u bij Geels Evenementen.

Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN