GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

timmy tirol

DJ Timmie Tirol is het afgelopen jaren enorm gegroeid! (Qua ervaring  en performance dan ;-) Zo heeft deze kleinste DJ van Europa de afgelopen jaren op grote festivals als Turnup the Beach van 538 en Wish Outdoors gedraaid, schitterde hij onlangs bij RTL4 - De Jongens Tegen De Meisjes in gevecht met Chantal Janzen, was hij deze zomer te zien in de nieuwe 3D Bioscoopfilm van regiseur Johan Nijenhuis 'Apenstreken' en mocht hij in november 2014 én 2015  schitteren in een uitverkochte Heineken Music Hal tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM!
 
En ook dit jaar mocht hij knallen op het Go Apresski feest in Rotterdam en staat hij komende zomer op Dutch Valley en de TT in Assen!
 
Oepsie Angela, was ist’n das da?? In de speciaal voor hem ontworpen TimTower (een torentje compleet met draaitafels, verlichting en special effects) verschijnt de kleinste DJ van Europa om straks met jullie ‘ein gemütlich & grosses Fest’ te gaan bouwen. DJ Timmie Tirol (1.25 meter) is een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. ‘Ich bin wie du’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’...het komt allemaal voorbij.
 
 
Tijdens de Meet&Greet na afloop van zijn optreden bestaat de mogelijkheid om met deze superenthousiaste grootheid op de foto te gaan!
 
Ook Timmie Tirol boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN