GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

supertolle schlager schwestern

Die Supertolle Schlager Schwestern bestaan uit de gezellige zingende zusjes Gaby und Carina Coburg en brengen heerlijke Deutsche Gemütlichkeit. Ze vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige krakers & meezingers, uiteraard live gezongen.


Paaspop, de Zwarte cross, de Vierdaagsefeesten Nijmegen en vele vele Oktoberfesten hebben ze al zwaaiend met vlaggetjes en bifi worstjes op de kop gezet met hun doldwaze Duitse act. In hun optreden zit ook een unieke miniworkshop Jodelen verwerkt: hilarisch! Vrouwen schuddebuiken in hun dirndljurk en kerels piesen zich in de lederhose van het lachen om deze twee natuurtalenten. Springen op ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Blau blüht der Enzia’, meedeinend op ‘Du’ en ‘Ein Bißchen Frieden: alles kommt vorbei. Diese Mädels sind hübsch, froh und supergeil und sind ein Muss auf jedes Fest!
 
In november stonden ze bij Das Coen Und Sander Fest van Radio 538 in een uitverkochte HMH en in maart mochten ze ook nog knallen op het Go Apresski feest in Rotterdam en komende zomer staan ze oa. geprogrammeerd op Dutch Valley en op de TT in Assen!

 
 
Ook de Supertolle Schlager Schwestern boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN