GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

ronnie ruysdael

Ronnie Ruysdael was de leadzanger van feestband De Sjonnies en staat nu al meer dan 25 jaar staat hij op het podium, Hij durft te zeggen dat het nog nooit is gebeurd, dat er geen polonaise werd gelopen. Vandaar ook dat men hem de titel 'Koning van de Polonaise' heeft gegeven. Ronnie zingt naast zijn nieuwe liedjes ook nog steeds nummers uit zijn tijd met De Sjonnies. Zo zal hij 'Dans je de hele nacht met mij' en 'Zwemmen zonder slip' zeker nietoverslaan, maar vindt hij het ook leuk als mensen even inhaken bij 'Bloody Mary’. ('Eet veel bananen', 'De Koning van de Polonaise', 'M'n fiets is gejat', etc. niet te vergeten)
 
Voortdurend is er sprake van interactie met het publiek. Er worden vlaggetjes en zwaaihandjes uitgedeeld, een wedstrijdje gespeeld, een dansje voorgedaan en hup...door naar het volgende nummer. Na afloop gaat hij graag nog ff op de foto met ieder die dat wil. Ronnie gaat niet naar huis voordat iedereen een gaatje in zijn knetter heeft!
 
Ook Ronnie Ruysdael boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN