GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

marcel de rooij


DJ Marcel de Rooij is te boeken compleet met mobiele drive in show bestaande uit lichtshow en geluid  op maat, thema naar keuze (TropicalNight, Hollandse Avond, Apres Ski Avond, Amsterdamse Avond, Casino Night, Seventies Eighties Party, Foute Avond etc) Marcel is al ruim 15 jaar aktief als all round zanger en brengt naast zijn Disco Act "Disco Angelo" en Bob Marley act "Rasta Roy" ook de laatste Hollandse hits van Django Wagner, Frans Duyts, Wesley Bronckhorst en natuurlijk ook veel Gouwe Ouwe Hits van o.a. Andre Hazes, De Dijk, Wolter Kroes en Marco Borsato oftewel voor jong en oud en ieder wat wils.

Marcel heeft de afgelopen jaren zich ook toegelegd op het verzamelen van een grote collectie muziek om te draaien tussen zijn zang sets door en zorgt ook altijd dat hij de laatste top 40 hits uit zowel het internationale genre als Hollandse genre binnen handbereik heeft als hij geboekt is voor een avondvullend programma.
 
Daarnaast heeft Marcel een professionele lichtshow welke bijna ongelimiteerd is uit te breiden naar wens van de klant of aan te passen is op thema van de avond. Full color lasers,led moving heads en spots en zelfs co2 rook imitatie effecten die momenteel erg populair zijn kan hij verzorgen om zo de avond voor ook het jonge publiek spectaculair en verrassend te maken.
 
Een avond vullend programma van 4 uur bestaande uit 3 x 30 minuten live optredens met acts/thema naar keuze ,
drive in disco met design dj booth, lichtshow en professionele geluid set voor ruimtes tot 250 personen. Dat betekend 4 uur non stop muziek, drive in disco te boeken door heel Nederland!
 
Ook Marcel deRooij boekt u bij Geels Evenemten.
 
Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN