GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

eddie walsh

Als geen ander weet de zanger entertainer inmiddels dat zonder kruiwagens een carriere lang op zich laat wachten. Bij het bezoeken van een klant blijkt de man in kwestie een een internationaal gerenomeerde talentscout te zijn. Als deze hem hoort meezingen is hij laaiend enthousiast en brengt Eddy direct in contact met de platenmaatschappij Arcade. De firma aarzelt niet en bied hem een langdurig platencontract aan. Dit resuleert, mede tot stand gekomen door de Utrechtse producer, componist en tekstdichter Pascal de Vormer, in een eerste single CD. De nu inmiddels 46 jarige zanger zingt alle maandagen in het gezellige feest Cafe Bolle Jan aan de Reguliersdwarstraat in Amsterdam. "Het is altijd weer fijn om zo een Cafe heen en weer te zien gaan en de mensen te laten genieten van wat ik zomaar meegekregen heb" zegt Eddy.
 
Bij iedere gelegenheid springt Eddy op tafels en stoelen en weet iedereen dat Nederland binnenort een bekende artiest rijker is.

Ook Eddy Walsh boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN