GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

Marlies & Claudio is een professioneel Nederlands- Argentijns duo met een internationaal karakter, met jarenlang ervaring in Nederland en Spanje. Goedklinkende muziek, elegante presentatie, de ideale coverband voor elke gelegenheid. Het brede allround repertoire varieert van relaxte easy listening, golden oldies, latin songs, dansbare 80’s, tot modern pop en Nederlandstalige liedjes.

Marlies & Claudio is een Nederlands/Argentijns duo en het duo heeft de afgelopen 10 jaar een succesvolle muziekcarrierre gehad in Zuid-Spanje, met name in de omgeving van Marbella. Het repertoire is zeer uiteenlopend, van Jazz tot Tina Turner, golden oldies, Country , Soul, Modern en spaanstalige muziek. Natuurlijk hebben ze voor de liefhebber ook bekende nederlandstalige nummers in het repertoire.

Marlies & Claudio zijn inzetbaar op elk evenement: huwelijksfeesten, recepties,jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten en -borrels, verenigingsfeesten.

De wensen en behoefte van de klant staan altijd voorop, of het nu gaat om ingetogen achtergrondmuziek of knallende feestmuziek. Hun eigen moderne geluidsinstallatie zorgt voor aangenaam luisterplezier, volume en pauzemuziek worden naar wens aangepast.

Kortom professioneel entertainment en live muziek met een “personal touch”.

De volgende arrangementen zijn mogelijk:
 
2 sets van 45 minuten
3 sets van 45 minuten
4 sets van 45 minuten
 
Marlies Ooft : lead vocals, backing vocals, vocal arrangements.
Claudio Milanovi : electric guitar, acoustic guitar, midi arrangements, recording.
 
Ook Marlies & Claudio boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN