GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

xclusive live

Xperts in feest maken! Dat horen we vaak en dat is ook waar we voor staan. Of we nu spelen op een bruiloft, bedrijfsfeest, in een feesttent of op grote podia tijdens een festival, Xclusive Live biedt u een feestavond waar nog lang over gesproken wordt.

Xclusive Live bestaat uit maar liefst 9 muzikanten met een ongekende passie voor muziek. Onze 2-koppige blazerssectie maakt de uitstraling op het podium compleet en zorgt mede voor onze fantastische sound! Uitbundig of intiem, wij nemen u en uw gasten mee door alle decennia van de popgeschiedenis. Zowel Engels- als Nederlandstalig, Pop, Soul, Disco en Rock, Ballads en Smartlappen, het kan allemaal!

Ons muzikale aanbod wordt regelmatig aangevuld en ververst. Wij spelen de bekende classics en dancefloor-fillers evenals de huidige bestsellers. Dankzij ons zeer grote repertoire kunnen wij improviseren tijdens onze shows. Zo heeft u gegarandeerd de juiste muziek op uw feest. U kunt ons in het hele land voor elke gelegenheid boeken. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee, ook als het om verzoeknummers gaat.

Xtreem professioneel: Wij nemen geen genoegen met middelmaat. Ondersteund door een eigen professionele roadcrew laten wij niets aan het toeval over. Wij hebben oog voor detail. Dat betekent dat alles klopt: muzikaal, de techniek, licht en geluid, én onze presentatie op het podium. Keurig als het moet, maar nooit stijfjes of saai! Met diverse accessoires verhogen wij de feestvreugde en betrekken wij het publiek bij onze show.


Ook Xclusive Live boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN