GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

teuz

Teuz zijn artiesten carrière is begonnen in 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale popartiest. Na een indrukwekkende Europa tour en wereldreis door o.a. Amerika en Azië, was een nummer een hit in Japan de beloning van een passie en een periode van hard werken. Teuz (21) is jong begonnen met het meedoen aan talenten jachten op het gebied van zang, dans en acteren. In 2010 deed hij met veel succes mee aan het tv programma “Popstars”. Daarna werd hij lid van de internationale en succesvolle Boyband “The United”. De Boyband bracht een eerste single uit in April 2013 en ging daarmee direct op tour in Europa. 12 landen, 24 steden en meer dan 80 shows. Na het succes in Europa kwam ook Japan in het vizier met als resultaat een nummer 1 hit. Er werden succesvolle concerten gegeven in de 7 grootste steden van Japan. In 2014 ging de Boyband uit elkaar en ging ieder zijn eigen weg.
 
De muziekstijl van Teuz is een combinatie van pop en dance. Hierin komen de talenten van Teuz goed naar voren. Teuz heeft in zijn muziekcarrière mogen werken met producers van Lady Gaga, Will.I.am en Justin Bieber. Hij heeft zijn eerste 7 eigen geschreven nummers opgenomen in Zweden. Deze nummers komen allemaal aan bod in zijn solo optredens.

Met zijn eigen website, fan pagina en artiesten pagina op Facebook promoot Teuz zichzelf als solo artiest. Dankzij de enthousiaste fans wereldwijd, is Teuz tot 2 keer toe genomineerd als “Hunk of the Year”. Naast de nominaties is Teuz meerdere malen gast geweest in diverse TV programma's zoals “Live for You”, RTL Boulevard, “Xite”en “Hip for Nop”.

https://www.facebook.com/TeuzMusic
 
Ook Teuz boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formluier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN