GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

peter strykes

Peter Strykes is bekend van Vandenberg en LA The Voices!

Vanaf heden verzorgt Peter ook solo optredens, een fantastische performance tijdens uw bedrijfsfeest, ladiesnight, tijdens een huwelijksvoltrekking, of tijdens welke andere feestelijke gelegenheid dan ook. Het repertoire van Peter Strykes is veelzijdig en bestaat uit grote wereldhits die hij op een ongekend mooie wijze zingt. Van Robbie Williams, Tom Jones tot Andrea Bocelli, van POP tot CLASSICS, het maakt elk optreden bijzonder.

Peter Strykes heeft zijn sporen als zanger reeds verdiend met optredens in Carré, Concertgebouw Amsterdam, Amsterdam Arena, etc. etc.

Ook tijdens de vele televisieoptredens heeft hij miljoenen mensen weten te raken en deze hebben absoluut bijgedragen aan zijn ervaring als zanger.

Elk feest wordt speciaal en onvergetelijk met de prachtige stem en de warme uitstraling van Peter Strykes.

*Peter Strykes live met band
*Met als “Beste Coverband”onderscheiden Sesam Sensation

 

 
Ook Peter Strykes boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN