GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

alle 100 fout party

Na het grote succes van het concept ALLE 100 FOUT op cd en in de hitlijsten, brengen Cloud9 Music, Geels Evenementen en BTC Scooters nu een 4 uur durende ‘Foute show’. In deze drive-in-show draaien de DJ'S de lekkerste ‘foute’hits van Wham, Britney Spears, Meatloaf, New Kids on the Block, LUV tot aan Lady Gaga, Paul Elsktak, Gloria Estefan en Shakira. Uiteraard mag het publiek ook een steentje bijdragen door middel van het indienen van verzoeknummers. De show kan worden uitgebreid met een artiest die de zaal compleet op zijn kop kan zetten met heerlijk ‘foute’ maar o zo gezellige hits.

Tijdens iedere show wordt een scooter verloot ter waarde van maar liefst €1000,00.

De dresscode voor de avond is natuurlijk ook fout. De dames en heren die heel goed hun best hebben gedaan, gaan aan het eind van de avond naar huis met een leuke prijs.

Ook Alle 100 Fout Party boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.

 

Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN